Velkommen inn; Hallen

God tirsdag

Her kommer et bilderas fra hallen vår. Den bærer preg av at vi er ny innflyttet, men jeg har litt planer om videre innredning her. På veggen bak speilet kunne jeg tenkt meg en tapet. Enten en med litt pastellfarger og blomster, eller en maskulin og industriell tapet. Har sett på litt forskjellig, men det er jo så mye å velge i! Hva tror du passer best av søt og industriell? Jeg klarer ihvertfall ikke å bestemme meg ;-)


Blir veldig glad for tips til tapet jeg bør bruke. Den skal ikke gå på hele veggen, tenker det blir 2-3 remser midt på.
Ha en strålende vårdag!
Klem Linn

9 kommentarer:

 1. Hei så fin hallen er:) Tenkte med en gang en litt romantisk tapet.
  Men en industriell ville også gjort seg. Da blir utrykket tøffere i stedet for søtere:)
  Ikke mye hjelp å få herfra, jeg har stort sett store problemer med å bestemme meg:)

  Ha en fin kveld, klem!!!

  SvarSlett
 2. Kjempe fint! :)
  Tror kanskje jeg ville gått for en tøffere tapet.
  Gangen er jo kjempe flott med lyskrone og den ser jo ganske så herskapelig ut, så en industriell tapet kunne nok røffa det opp litt :)

  Men på en annen side så er det fryktelig koselig med en lys og vårlig tapet året rundt.

  Dilemma, hehe.

  Ha en flott uke :)

  smil.

  SvarSlett
 3. Så utrolig flott hall! Morsomt at du også tenker på tapeter for tiden :) Hadde et innlegg om tapetene fra Sandberg for litt siden ;) De er kjempenydelige! Jeg er ikke så glad i blomstrete tapeter, så jeg hadde nok gått for noe annet...kanskje noe striper eller noe med litt shimmer i? Det blir nok uansett fint :)

  Klem Anne

  SvarSlett
 4. Jeg stemmer uten tvil for industriell snuppa :) Altså, fint blir det uansett! Men hos deg hadde jeg gått for industriell :-) Stor klem!

  SvarSlett
 5. Er du sikker på at dte går å mikse og matche i skapdører på IKEA? Hun jeg prata med på IKEA da jeg handla kjøkken påsto i alle fall de solgte dem kun i par?

  Lekker, herskapelig hall!!! :-) Jeg ville nok definitivt gått for en industriell, litt tøff tapet (men så er ikke jeg noen stor fan av pastellfarger heller da). ;-)

  SvarSlett
 6. Nydelig gang.Lys ,lekker og åpen.Blir nok veldig lekkert når du har satt den siste kronen på verket.
  Ha en fin onsdag

  SvarSlett
 7. Wooow, ble bare sittende å måpe her! Så utrolig flott hallen har blitt:D nydelig!

  Tusen takk for tips angående kran. Absolutt noe å vurdere! Pris er viktig. Hvordan var det å få rørlegger til å installere disse eller gjorde dere det selv?

  Jeg tror jeg skjønner hvilke typer du mener og jeg pinnet nylig noen jeg fant hos hjem og villa, de er bare i krom da:-/ men veldig fine;) http://m.pinterest.com/pin/199776933440326091/

  Jeg skal si ifra om jeg kommer over noen med hvitt på også:)

  SvarSlett
 8. Nå har jeg scrollet meg nedover her, og du verden så flott dere har fått det. Det er jo så morsomt og ikke minst inspirerende å se da, for oss som fortsatt har hus med bare stendere som romdelere foreløpig;). Hallen deres var jo veldig innbydende og et par tapetremser på den ene veggen vi garantert sette prikken over i`en;). Men type.. Hmm... Vil tro du kan vurdere type tapet ut fra resten av interiøret dere har i huset?? Selv er jeg litt svak for industrielle innslag for tiden..;). Hvis du kjøper to/tre sponplater da, og tapetserer de med industriell tapet på den ene siden, også tar du en litt mer romantisk med blomster på andre siden, så kan du snu på platene, etter årstid eller humør..;). Aner jo ikke om det blir like pent som tapet rett på veggen da, men da kan du si ja takk, begge deler.. Hehe;).

  Ha en fin fin lørdag;).

  Klemklem fra Marilinn

  SvarSlett

Tusen takk for hilsen, det gjør meg så glad! =)