Helgens prosjekt

God dagen =)
I går fikk jeg endelig tapetet som skal være på fondveggen, på soverommet. Ser veldig bra ut, og jeg gleder meg til å få den opp. Akkurat jobben ser jeg ikke frem til. Smarte som vi er, er det lagt panelplater på hver en vegg. Så nå er det bare å finne frem en bøtte med sparkel, og en bøtte med pågangsmot. Grunnarbeid er bare sååå kjedelig, men heldigvis fort glemt når man er ferdig =)

Vi måtte sette møblene litt annerledes enn vi først hadde tenkt her inne. Under byggeprossesen kom det nemlig en gledelig overraskelse; vi fikk tak helt opp til bjelkelaget på begge "møne rommene". Det er da vaskerommet og soverommet vårt. Siden det kun er halve rommet som har skråtak ble det for dumt å sette senga midt på langveggen. Den fikk heller plass under det lave taket, ved døra.
I overgangen mellom lavt og høyt tak, går det også en bjelke. Den har snekkerne av en eller annen grunn kledd inn med takplater. Lite fint! Så jeg har veldig lyst å kle den ut igjen og beise den mørk. Kanskje tar jeg det i samme slengen, vi får se hvor ivrig jeg blir ;-)
Lampene som står i vinduet er egentlig nattbordslampene. I mangel på nattbord, får de stå der på vent. Hadde i første omgang bestilt de i en anelse mørkere brun, men de var butikken utgått for =( Ser nå at disse likevel går godt til tapetet, så jeg håper det blir bra.
Da vet dere hva jeg har å slite med i helgen ;-))
Ønsker dere alle en riktig god helg.
Klem Linn

4 kommentarer:

 1. Så spennende! :-)

  Skjønner godt at du ikke ser direkte frem til det grunnarbeidet, men jeg gleder meg til å se resultatet! ;-)

  Og har full forståelse for din skepsis til kjøkkenveggen, jeg er jammen ikke overbevist selv heller. Men det skal få en sjanse, og i verste fall må jeg frem med malepenselen det første jeg gjør etter innflytting... ;-p

  God helg! :-)

  SvarSlett
 2. Det er nok verdt slitet ;) Kjempetøffe lamper! Hageprosjektet deres under virker jo kjempespennende også! Det kommer til å bli kjempefint med de plantene :)

  Ha en herlig lørdag :)
  Klem Anne

  SvarSlett
 3. Blir spennende å se rommet ferdig med tapet.Ja grunnarbeidet er kjempe kjedelig,men må dessverre gjøres.Men det er jo vert slitet.Lykke til og god helg
  (takk for veldig hyggelige kommentarer hos meg)

  SvarSlett
 4. Kjempetøff tapet :)
  Så tøff gulv, det kunne jeg tenkt meg også.

  Ha en flott helg!

  SvarSlett

Tusen takk for hilsen, det gjør meg så glad! =)