Tapet kvaler

Hei

Nå trenger jeg virkelig hjelp til å peile meg inn på riktig tapet til hallen. Tapeten skal kun være i 2-3 remser på speilveggen.
 Jeg har samlet et knippe bilder av tapeter jeg liker. Søte og industrielle. Jeg tror det kan bli for hardt med en industriell tapet på denne veggen, og at det herskapelige preget vil forsvinne. Samtidig er det jo kult med noe dristig og annerledes...

 De fire industrielle tapetene er alle tatt i miljø, så se bort fra møbler og andre forstyrrende elementer på bildene. Tapeten nr 6 fra Cole and Son, synes jeg er rå stilig, litt stygg og veldig oppsiktsvekkende. Så den avbildet i et blad i miljø, og det var tøft. Men er jeg så tøff? =)
De to siste er av formler og notater, også veldig stilige. Men som sagt, er litt redd for at de tar nuven av hele gangen ;-)


Add: Kom over en på pinterest i skrivende stund. Denne MÅ være med i forslaget.
 Både kul og i litt nøytrale farger ;-)
Så kjære lesere, innom-tittere og andre snoker;
Vær så snill og skriv inn hvilken du synes passer best =))
For å se bilder av hele hallen, ta en titt på innlegget under.
Ha en fin kveld.
Klem Linn

17 kommentarer:

 1. Hehe, litt stygg :-) Nå høres du ut som meg når jeg uttalte meg om den sylinder ventilatoren ;-) Men jeg likte faktisk den nr.5 best av alle jeg da! Den går godt an når det ikke skal være på større område synes jeg :-) You go for it!! Du er nemlig så tøff ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe ja stemmer det =) Jeg skrev nr 5, men mente nr 6. Har rettet det opp nå =)

   Slett
  2. Hmm,nr 6 synes jeg er litt merkelig, tenkte med en gang #5 da jeg så det med tanke på hallen deres ;-)

   Slett
  3. Også du, dem har en dritkul tapet på malia i byen (utstilt) som ser ut som glitrende småstein på en måte, anbefaler deg å ta deg en tur å se altså! Den hadde passet rågodt inn i hallen din ;-)

   Slett
  4. Hehe ja den er rå snål, men samtidig kul =)
   Sjekk ut nr 10 som jeg har lagt til da.
   Hmm.. Hørtes spennende ut, du vet ikke hvem som fører den?

   Slett
  5. Jeg lette litt før jeg skrev om den, men fant den ikke.. Og ikke husker jeg hvem som har den heller.. Men som sagt, Malia i byen har den og der en den utstilt! Synes uglene (viss det er det da..) var litt skumle, men likte fargene på #10 :-) Om du går for den får du nok en vegg få har maken til!

   Slett
 2. liker 5 og 7 best:) men ettt forslag se på storys classik silk.de har en grå mønstrete en som er super fin, å borge har en fin serie i forskjellige farger som heter elements..

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja Marthe jeg er klar over begge to. Vi skal ha en "bjelke vegg" på soverommet, så det blir litt kjedelig å ta noe likt (elements) på gangen. Storeys tittet jeg litt på i går, men skal se igjen.
   Takk for tips =)

   Slett
 3. Gøy du likte dem:D Syntes også de var veldig flotte, så da blir det gøy å se hvordan de blir på badet deres:)

  Dårlig med rørleggerekser her ja:P Vi får se hvordan vi gjør det, er enda ei god stund til så får tenke litt på det.

  Kan tenke meg det er vanskelig med tapetvalg ja, jeg syntes 1,4 eller 5 sånn i forhold til resten av gangen. Men er jo vanskelig å vite hvordan de er i virkeligheten, men syntes de så veldig fine ut i hvert fall! Blir spennende å se hva du velger! Blir nok flott uansett:D

  Gleder meg til å se mer av huset:D

  SvarSlett
 4. Mange fine alternativer her da... Jeg syns faktisk at 1 ser veldig fin ut, kanskje litt safe- men det ser ut som om den går fint til fargen på veggen i rommet... Og siden den ikke er så urolig i mønsteret, er det kanskje lettere å få en fin overgang mellom tapet og vegg:)
  Men det er nå min mening da, og jeg er nok ikke av de som tar de sprekeste valgene:)
  Blir spennende å se hvordan det blir:)
  Klem Iris

  SvarSlett
 5. Likte godt 2,3 og 5!:))

  Tusen takk for koselige ord om bidraget mitt i nib utfordringen :)

  Ha en fin Torsdag,
  Klem Jatte!

  SvarSlett
 6. Jeg liker definitivt nr 3 best! Dn var nydelig. Slike valg er så vanskelige, så jeg misunner deg ikke. :)

  Det blir kjempefint hos dere!

  Klem C

  SvarSlett
 7. hvilken farge har du valgt i gangen? syntes det ser så eksklusivt ut:) har lagt igjen en komentar på badet ditt igjen, har mere spørsmål hehe.ha en fin dag:)

  SvarSlett
 8. Nr 2 ville jeg valgt!!! Definitivt! Vet jeg stemte for industriell variant, men da jeg så nummer 2 ombestemte jeg meg plutselig. Tror det hadde blitt nydelig! Både nummer 6 og nummer 10 ble nok litt for "rare" for min del og de med skrift tror jeg du har rett i at kan overta hele hallen.

  Lykke til med valget i alle fall! :-)

  Klem fra Lena

  SvarSlett
 9. Så fin blogg du har. :)

  Hilsen Margareth
  Ny blogger

  SvarSlett
 10. Helt klart nr 2:-D

  Nydelig hus dere har fått:-)
  Hilsen Camilla

  SvarSlett
 11. 1, 2 og 10 likte jeg da;). Lykke til med valge. Ikke lett å bestemme seg, men tror det blir fint, uansett hva du ramler ned på;)).

  Klemklem fra Marilinn

  SvarSlett

Tusen takk for hilsen, det gjør meg så glad! =)