Mens snøen laver ned..

Sitter jeg inne å koser meg med hageplanlegging =) Solen skinte når vi våknet i dag, å det var bart og fint. Men værvarslet sa at det skulle kommer snø kl 12. Så vi fortet oss ut på "Stein slang" for å finne steiner til skillet mellom grusen og hagen. For en jobb! Å bære tunge steiner er ikke bare bare.. vi stappet bilen full og kjørte hjem for å legge de på. Joda.. En og en halv meter med kant, etter alt det slitet! Bare 6-7 meter igjen da.. =P Det blir noen turer til for å si det slik.
I hele helgen har jeg trålt nettet etter bunndekke til skråningene mot veien. Jeg kom over en flott gartnerside som også har nettbutikk. Så jeg fikk bestilt plantene vi skal ha, å leveringen kommer i første del av April =)
Bunndekket blir krypeiner
Denne skal spre seg fort og være god å gå på. Noe som passer utmerket, da vi ikke skal ha plen.
Vi skal også spe i krypsåpeurt for å gi skråningen litt farge. Den blir også dekkende, men blomstrer kun i juni til august, så da er det greit å ha vintergrønt sammen med den =)

Det ble også et skjønt lite japansk kirsebær tre. Det har jeg siklet etter i årevis ;-)

Anbefaler å ta en titt på www.bakker-norge.com. De har utrolig mye fint og eksotisk. Sist nevnte passer dessverre bare for de i sone H1, så ingen eksotiske trær på meg ;-)
Har dere fått gjort noe spennende i helgen?
Klem Linn


4 kommentarer:

 1. åååh, for et nydelig tre! :) Det skulle jeg gjerne hatt i hagen :) har sendt deg en mail, har du kanskje tid å se på den? :)Stine

  SvarSlett
 2. Det kommer til å bli nydelig! :-) Jeg må vel ta en titt på den siden for å få litt inspirasjon (selv om jeg tviler på at det blir lagt den helt store innsatsen i hageopparbeiding hos meg i år, kan det jo være greit å starte planleggingen ;-))

  Platene de har brukt heter visst svanepanel og er tilvirket i Finland. Men de gikk ut av produksjon for over et år siden. Disse byggefolka mine har bare hatt lager fremt til nå, og de "glemte" å sjekke om de hadde nok før de begynte å kle stua mi. Alt for dårlig, og det innrømmer de også da!!

  SvarSlett
 3. Herlig å lage planer for kommende sommersesong. :)
  Så flott hus dere holder på å gjøre ferdig!

  Ha en fin kveld!


  Anette Willemine

  SvarSlett
 4. Har funnet en plass i norge hvor de forhandler fra the new england shutter company. Itadesign.no. Spurte om pris bare for gøy, men det blir ikke aktuelt for oss. For et vindu som er 120x150 kostet det 9400:P goolet shutters og det virker som det er mye å finne i england. En del av de hadde priskalkulator, så det var litt gøy å sjekke. Blir i hvert fall mye billigere, men kanskje litt dyrt uansett:P Hehe. Virket som man burde ha rullegardin bak om man skulle ha de lystette til et soverom og da blir det egentlig barne tungvint der. Men skulle gjerne hatt det til badet;) syntes det er så flott:)

  SvarSlett

Tusen takk for hilsen, det gjør meg så glad! =)