Fryd

I dag er det bare fryd og gammen her i huset. Det begynte med at graveren dukket opp. Jeg hadde ikke regnet med å se han før langt utpå høsten en gang, siden han er en veldig travel mann. Nå har har begynt å grave grøfter til nedløp og å gruse opp på fremsiden. Vi begynte å diskutere platt og det endte med at han skal slå ned påler til oss på hele baksiden =) Det betyr at vi slipper å løfte en finger for den verste og mest tidskrevende jobben med plattingen. *Glede*
Litt senere på dagen fikk jeg besøk av en eiendomsmegler som skulle gi oss verdivurdering. Når han hadde gått runden sin, utbryter han " Det er ikke ofte jeg går rundt å gliser når jeg kun tar verdivurdering for banken, dette var skikkelig gøy og det var en glede å få se huset" DET må vel komme godt med på taksten? ;-)) Jeg ble ihvertfall bitte-litte-veldig stolt =)
Tross i en skadet snekker, ble også kjøkkenet ferdig (for andre gang..) i går. Å kunne samles rundt spisebordet igjen, er nok den største gleden av alle =)
Like før vannskaden oppsto fikk vi karret oss til å henge opp kjøkkenhyllene. Jeg var veldig usikker på om vi i det hele tatt skulle ha de, og jeg er enda ikke _helt_ fortrolig med de. Men jeg venner meg nok til dem.  Ble en fin utstillingsplass for Mano koppene og det rosa Kitchenaid utstyret da ;-)
Ha en fin kveld kjære lesere!
Klem Linn

5 kommentarer:

 1. Uff og uff, vannskade er ingen spøk. Godt at det ordner seg, kjøkenet ser nydelig, lyst og romslig ut.

  SvarSlett
 2. Du store all verden, vannskade allerede. Jammen godt dere fikk ordnet opp i det såpass kjapt da. Ingen sak for en snekker som skader seg hos deg iallefall;) Synes det ble veldig fint med de to hyllene på veggen jeg da;).

  God natt;) Klem fra Marilinn

  SvarSlett
 3. Heisann :-) Kom over bloggen din i går, da jeg satt og googlet grue på kjøkkenet. Ditt kjøkken er noe av det lekreste jeg har sett, helt utrolig hva man kan gjøre ut av et IKEA kjøkken :-) Jeg har selv Ikea kjøkken, men skal bugge det om og bytte fronter, har lenge siklet på de frontene du har, så nå blir det sånn :-) Jeg har veldig lyst til å kopiere ditt kjøkken, med grue (godt jeg har en handy mann) Så derfor lurte jeg på om du kunne være så snill og oppgi målene på stammene du har brukt, er så usikker om det er 60 eller 80 v koketopp, og om det er 40 eller 60 i hjørner, kunne du bare sette de opp etter hverandre fra høyskapene f.eks og rundt? Jeg bare MÅ ha det, drømmer om ditt kjøkken om natta :-)

  SvarSlett
 4. Haha! Herlig :)
  Skal vi se..
  2 x skap med innebygd kjøleskap (De er vel 60?) Deretter høyskap med micro og stekeovn. Så kommer et 60 skap med skuffer. I hjørnet 60 skap. så 40 skap. Pilaster. Koketopp 80 cm. Pilaster. 40 skap. Da er vi kommet til 60 hjørne igjen. Deretter 60 skap. Så 80 (mener jeg?) under vasken, så 40 skap og til slutt 60 med oppvaskm. Det skulle egentlig ende med 40 skapet, men rørleggeren bommet litt med avløpsrør, derfor ble det byttet om. Lykke til med prosjektet :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tuuuusen takk :) Nå gleder jeg meg til å ta fatt med planlegging, men du har nok mye bredere vegg enn hva jeg har ved kokesone, så da får jeg nok ikke til å skråstille hjørner, det tar jo veldig plass :( Men kokesone med grue SKAL jeg ha :) Hilse din bedre halvdel og si at vi er mektig imponert over det dere har fått til :) Og jeg gleder meg stort over å ha funnet bloggen din :)
   Hilsen Anniken

   Slett

Tusen takk for hilsen, det gjør meg så glad! =)