Soverom planer

God kveld =)

De siste kveldene har vi fått gjort veldig mye i huset. Gruen trenger bare noen strøk med maling til og krone hyllen skal skrues på plass. Pilastene monterte Kjetil i går og vi ble kjempe fornøyd med resultatet! Helt utrolig at vi fant noe som passet 100% på mål. Siste del av grue DIY blir lagt ut når vi har montert taklisten. Blir ikke komplett uten den =) Den bestilte jeg i går og det tok 7 - 14 dager før den blir levert. Gi meg tålmodighet!! ;-)
Her er en liten sniktitt på pilastene:

For de av dere som har sett bilde av de tidligere, ser dere av at vi har kappet av en del av pynten. Dette fordi pilastene måtte ha stått mye dypere enn skapene, siden pynten bygde ut mye i dybden. 
Her hadde vi også flaks med målene. For vi kunne kutte de rett over pyntebåndet. Så det ble da bra =)

Ellers har vi malt ungdoms rommet og malt ferdig stuen. Den ble i fargen "sand" 
Var litt redd den ikke skulle harmonere med gulvet, siden det er grått. Men når fargen var på veggen glimtet det frem noen sandtoner i gulvet. Det ble bare lekkert =)

Soverommet vårt er det jeg har slitt skikkelig med under planleggingen. Vinglet frem og tilbake på stil og farger. Det ble bruntoner og "hyttestil" som gikk av med seieren til slutt ;-) Vondt å legge ordet hyttestil i min munn.. siden vi har bodd i et furu høl det siste året.. Men det er IKKE den hyttestilen altså ;-))
Tre av veggene skal få fargen sand, siden jeg har igjen liters vis etter stuen. Den siste skal få tapet med plankemønster. 
Til sengen skal jeg lage hodegavl selv. Fant ut at ellos har begynt å føre trekk til hodegavler, det er bare genialt =) 

Tapeten er bestilt hos www.wallpaperdirect.com. Gulvet føres av Malia og lampene kommer fra en tysk nettbutikk.
Så trenger jeg litt hjelp.. Er det noen som vet hvor man kan få kjøpt gulvteppe til å legge under sengen? Synes det ser så lekkert ut. Men finner da ikke mål som stemmer.. Det må være ganske bredt men ikke for langt. Senga er 150 bred, så teppe burde være ca 250 x 250. 
Har tittet litt rundt på nett, men uten hell. Skulle du komme over noe, så vær så snill å gi meg et pip =)

Snekkerne begynte på for fullt i huset i dag. Og de har fått gjort masse allerede. Når mannen var der i 17 tiden var det plating av badet nede, isolering av grovinngangen og bygging av peisen de drev på med. Så det skal bli kjekt så se i morgen =)

Ønsker dere en riktig god helg!
Klem Linn

7 kommentarer:

 1. Hahaha;) kanskje vi gjør det ja;) Håper vi også kan bygge en slik lønsing i vårt fremtidige hus. Tipper nok ikke det hadde blitt med en gang hos oss heller siden man kanskje har nok å styre med for å få huset ferdig;) Blir gøy å se hvordan deres blir om dere lager det til:D

  Så flott kjøkkenet blir, gleder meg til å se det ferdige resultatet:D

  Ha en fiiin lørdag:D

  SvarSlett
 2. Kjøkkenet ser ut til å bli så bra da.. Gleder meg til å se ferdig resultat.
  Det sammen med soverommet. Planene høres jo lekkert ut da.
  Ha en knall fin søndag
  klem

  SvarSlett
 3. Det går jo virkelig fremover hos dere.Bare 2 uker igjen.....
  så deilig å snart kunne flytte inn.
  Kjøkkenet deres ser bare helt fantastisk lekkert ut,gleder meg til du skal begynne å style huset.Synes dere har en utrolig god smak.
  Ser frem til flere bilder,lykke til med de neste to ukene.Og jeg krysser fingrene for at alt går etter planen.
  Ha en fin søndag

  SvarSlett
 4. Ja, jeg tenkte akkurat å skrive det, når du nevnte "hyttestil". Ikke lei av å bo i hytte enda? ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ha ha, lei er vel bare forbokstaven ;-)

   Slett
 5. Hei. :o)
  På Ikea har de ivertfall tepper som er 200x300cm. Kanskje et sisalteppe passer inn hos dere? Egeby heter det. :o) Lekkert kjøkken dere har! Gleder meg til fortsettelsen.

  Klæmz Maria

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for tips Maria, det tror jeg blir bra ja! =)

   Slett

Tusen takk for hilsen, det gjør meg så glad! =)