DIY: Kjøkkengrue del 1

Hei

Nå har vi knota noen kvelder med kjøkken gruen. Det meste av tiden kaster vi bort på å ikke ha riktig verktøy.. Skal bli en glede å få snekkerne og alt verktøyet tilbake i morgen ;-)
Det som gjenstår på gruen er pussing, maling, krone-hylle og taklister. Forhåpentligvis er vi ferdig til helga, da kommer siste del av DIY. Blir ikke så veldig detaljert beskrevet, siden det ikke er noe fasit eller standard mål. Det finnes heeelt sikkert en enklere måte å gjøre det på også. Men er man hobbysnekker, så er man hobbysnekker =)


Ha en fin dag! =)

14 kommentarer:

 1. Flinke dere har vært... Gleder meg virkelig til å se det ferdige resultatet...
  Ha en fin onsdag
  klem

  SvarSlett
 2. Dette blir jo riktig så bra:) Flott at dere legger ut "oppskrift" på hvordan dere gjennomfører det også:)

  SvarSlett
 3. Dette ser jo veldig bra ut da;). Flinke dere er. Gleder meg til å se det ferdige resultatet;). Liker veldig godt fargen på veggen også.

  Ha en fin dag videre.

  Klem fra Marilinn

  SvarSlett
 4. Så flinke dere er! Morsomt at dere får til spesialløsning fordi om dere har valgt IKEA-kjøkken. En del jobb ja, men det ser veldig lovende ut! :-)

  Godt å høre at du har god erfaring med tapetbestilling fra utlandet. Min har imidlertid stagnert et eller annet sted fordi transportør insisterer på at de trenger personnummer, så jeg driver og krangler.Sukk.... Så vi får se om jeg får dem hit til slutt..

  Klem fra Lena

  SvarSlett
 5. Så fint kjøkkenet blir :) Gleder meg til å se det endelig resultatet :) Vi har valgt å gå for Sigdal Herregård kjøkken...det ligner i grunnen litt på deres :) Ble forresten så inspirert av gardinbildene under...har tenkt litt på hvordan jeg skal gjøre det med gardiner i nyehuset, og nå har jeg litt ideer! Takk! :)

  Ha en fin kveld videre :)
  Klem Anne

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Anne. Takk for det. Herregård er aldeles nydelig. Var det jeg jeg ønsket meg aller mest ;-) Men det ble uaktuelt for oss å legge så mye penger i kjøkkenet. Brukte et av herregård sine bilder veldig mye, når jeg tegnet det. Artig at du la merke til det =)
   Flott at du finner inspirasjon.
   Ha en god helg.

   Slett
 6. Javisst. DPD International krevde det, noe de bekreftet ved min henvendelse. Selger var hele tiden veldig ok å ha med å gjøre og det endte med at han fikset transport med et annet selskap, så nå venter jeg i spenning. ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så bra at du fikk byttet. DPD har jeg faktisk aldri vært borti.. Sikkert like greit ;-)

   Slett
 7. ååå dette blir fint:-)snart bare morroa igjen...er du som meg så klør du i fingerne etter å style det nå hhe he:-)god helg til deg:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Jeanette. Ja gjett om det klør i fingrene! Nå er det heldigvis ikke lenge igjen =)
   God helg!

   Slett
 8. Hei!

  Jeg kom over bloggen din igår og må bare si tusen takk! Her var det mye nyttig info og inspirasjon. Vi er selv i planleggingsfasen. Tegningene på vårt kommende sveitservilla er snart klare og planen er å få huset levert i elementer fra Estland. Kjøkkenet deres er nærmest identisk som det vi ønsker. Supert at dere legger ut så detaljerte bilder og bruksanvisning på grue. Tusen takk!

  SvarSlett
 9. Hei.
  Flott blogg du har, og så utrolig supert å finne en oppskrift på en grue løsning:-) Vi er i gang med husbygging og jeg skulle så gjerne hatt en grue, og tenkte derfor jeg skulle spørre deg ift hvor mange cm fri-plass dere har på hver side av platetoppen?

  Ha en fin dag!

  Line :-)

  SvarSlett
 10. Hei Line
  Så kjekt at du får utbytte av innlegget =)
  Vi har ca 10 cm på hver side.
  Linn

  SvarSlett
 11. Lurer på hvor du har bestillt taklistene?:)

  SvarSlett

Tusen takk for hilsen, det gjør meg så glad! =)