Bestill lampe direkte fra Kina

Hei
Har fått en del spørsmål om lampa til hallen både her på bloggen og på mail.
Så jeg skal skrive litt om det =)
Den er kjøpt direkte fra fabrikk i Kina. På www.aliexpress.com er det man kan handle. Det er ganske likt som ebay, men tror ikke privat personer kan legge ut varer. Alt jeg har sett på har kommet direkte fra fabrikk.
Det som er veldig kjekt med å kjøpe derfra er at man ikke trenger å være redd for at man skal få feil volt på det elektriske. De lager både for 110 og 220/240.
Mange vil kanskje være skeptisk til å kjøpe varer fra Kina, men om man ser seg om står det ofte "made in China" ;-) Mange av lampene der inne har jeg også sett i lampekjeder her hjemme.
Kroner er det ihvertfall å spare. Lampa vi har valgt går for 14.000 mer enn vi ga, i norske butikker.
På aliexspress er det samme system med poeng på selgere som på ebay, så det er nok lurt å sjekke ut hva tidligere kjøpere skriver om selgeren man ønsker å kjøpe fra.
For å få opp samme type lamper; velg lights under categories, deretter chandaliers, huk av på modern.
Kos dere med lampe-titting og ha en strålende søndag! =)

7 kommentarer:

 1. Tuuusen takk for tipset:D Dette må jeg huske når vi skal begynne å se etter det om ei god stund da;) Veldig greit å "kjenne" noen som har prøvd det ut så man kan få litt veiledning og tips. Gleder meg til å se hvordan deres blir og håper at dere blir fornøyde:D

  Goood søndag:D

  SvarSlett
 2. Ja, har vært der inne å titte endel jeg også. Men har aldri tatt steget helt å faktisk kjøpt. Kanskje når jeg starter på nytt i neste hus (engang i fremtiden) så kan jeg sjekke ut siden igjen.
  Klem Madelén

  SvarSlett
 3. Tusen takk for godt tips! Skal ta meg en titterunde der jeg nå :-) Men må også tipse deg om at det har sneket seg inn en ekstra s i linken din, slik at den sender oss til feil sted... Klem

  SvarSlett
 4. Tusen takk for at du tilbyr deg å hjelpe,det setter jeg stor pris på.Men det blir nok ikke den tapeten,er lei den allerede.Har sett den så mange steder.
  Men fant en ny en i dag som jeg må tenke litt på.La den ut på bloggen hvis du har lyst til å se.
  Nydelige lamper du hadde funnet,er jo bare så vakkert i en trappe oppgang.Jeg skrev opp nett siden.For vi skal også i gang med gangen senere men det blir en god stund til.Blir jo såååå lekkert hos dere.Gleder meg for vært bilde som kommer fra huset deres.
  Ha en fin mandag

  SvarSlett
 5. Takk for tipset!
  Super lekker lamoe du har bestillt!!
  Gleder meg til å se den på plass;)

  God tirsdags-klem

  SvarSlett
 6. Å, så fint, takk for tips!!
  Hvordan er det med toll når man kjøper lampe fra Kina?

  SvarSlett

Tusen takk for hilsen, det gjør meg så glad! =)