Huset reiser seg

God kveld =)
Her har arbeiderne virkelig stått på i dag. Alle ytterveggene i 1. Etg. Er på plass, samt innerveggen mot utleiedelen. Skikkelig artig å komme opp på tomta å se en god begynnelse på et hus! I morgen kommer det 1-2 trailere til fra Litauen. Er nok 2. Etg. Etter planen skal det være klart for rørlegger og elektriker om 13 dager. Gleder oss veldig til vi kan begynne å gjøre ting invendig, nå går vi bare på vent ;-)


Ha en fin kveld =)

5 kommentarer:

 1. Oi, her skjer det ting ja! :-) Må være så utrolig moro og se den fremgangen!

  Jeg aner ikke når "huset" vårt kommer nei. Det er et lokalt firma som skal sette opp huset og de har en hall hvor de lager elementene selv. Det eneste jeg vet er at de holder på med elementene til et annet hus nå, og at de skal gjøre ferdig det før de begynner med elementene til vårt nye hjem. Så må nok vente en stund til....

  Klem fra Lena

  SvarSlett
 2. Nå begynner det virkelig å ligne på et hus.Lykke til videre,blir spennende å se ferdig resultat.

  SvarSlett
 3. hei.
  Bygger selv i Kristiansund.
  Hvem brukte dere til å ta grunnmursarbeidet? noen å anbefale og hva kostet det?

  SvarSlett
 4. Hei John Gunnar
  Vi brukte Meek betong fra Averøya. Knall fornøyd med jobb og oppfølging. Mange stjerner i boka fra oss. Vi betalte 195000,- Skal legges til at vi måtte ha to forsterkninger pga. den massive konstruksjonen (helt annen byggteknikk enn i Norge) og at det ble en del helgejobb og overtid på dem.

  SvarSlett
 5. Hvor skal dere bygge foresten? =)

  SvarSlett

Tusen takk for hilsen, det gjør meg så glad! =)