Feriemodus

Lenge siden jeg har oppdatert nå. Det har sine naturlige årsaker, nemlig ferie =) Eller rettere sagt, mannen har ferie. Selv er jeg i permisjon.
Vi har vært en uke i Danmark sammen med et vennepar og koset oss med finvær. Noe det er mangelvare på her hjemme. Har faktisk ikke vært en finværsdag (type over 15 grader og sol) siden sist jeg oppdaterte bloggen. Det har medført til at all oppussing av møbler har stoppet opp. Får satse på en bedre juli =)
På tomta har det gått fremover. I helga har det vært full panikk for å få alt klart til tirsdag, da kommer vannbåren-karene for å legge rør. De tar 3 uker ferie på onsdag, så her var det bare å hive seg rundt og tilkalle alle mann! I helga har vi måtte trå til selv også. Vi har fått gruset opp hele grunnflaten og avrettet den. Graveren kom seg ikke rundt med minigraveren, så her har det gått i spade og trillebåre. Heldigvis fikk vi hjelp av to kjekke venner =)
Huset blir bestillt til uka. Skulle vært gjort for lenge siden, men pga. styr med manglende papirer og overarbeidet bankmann, ble ikke alt klar før på fredag. De som skal produsere huset bruker vanligvis 3 uker på jobben. Men mulig de også skal ha ferie.. Håper hvertfall det er her første uken i August =)

Ikke bare bare å skulle få det helt beint og 10 cm under kanten..

Mannen var oppe å avrettet alt i dag, håper støperteamet blir fornøyd med jobben =O

Litt innkjøp i Danmark =)

1 kommentar:

  1. Så koselig innkjøp...
    Det går jo fremover på tomta nå da. Dette kommer til å bli så bra
    ha en fin tirsdag
    klem

    SvarSlett

Tusen takk for hilsen, det gjør meg så glad! =)