Fremgang på tomta

Eller skal vi si mangelen på fremgang? =S
Graveren har begynt å fylle på stein og er halveis ferdig. Tror han har hukommelsestap, for plutselig er han borte noen dager.. for så å komme å jobbe en halvtime før han drar igjen. *Holde meg for ørene og hyle høyt* Betongen har vi også fått trøbbel med. Han som skulle støpe kunne desverre ikke støpe likevel. Så helga har vi brukt på å finne en ny. Det har heldigvis meldt seg en flink kar. Så nå venter vi bare på pristilbudet. Kan lukte budsjettsprekk på lang vei ;-) .....og ikke nok med det! Bankmannen vår er en veldig travel buisnessnisse. Produksjonen av huset starter ikke før bankmannen trykker på den grønne pengen knappen sin. Og får vi tak i han? Nei! Skulle liksom ha alt klart til tirsdagen som var. I to dager har vi prøvd å ringt han.. skal ikke være enkelt å bygge seg et hus altså =)
Jeg lover at i morgen skal det komme et lystigere innlegg, da skal jeg nemlig beise et gammelt klokkeur jeg har pusset ned =)

Slik så det ut i gårkveld. Har heldigvis vært der å jobbet litt i dag også.

Ha en fin kveld!

3 kommentarer:

 1. Kjedelig med ting som ikke går helt som planlagt... Håper ikke tilbudet fra han nye er så ille, samt at han bankmannen får ut fingeren.
  Gleder meg til å se ferdig prosjektet med bord, stoler og klokke.
  Takker for koselig kommentar hos meg også... Vi har brukt sånn svart knotteplast i kassene.

  SvarSlett
 2. Takk Eva Elisabeth, satser på en bedre dag i morgen ;-) Ah ok. Da vet jeg det. Spørs om det blir en liten kopi der altså.. Det var utrolig lekkert! =)

  SvarSlett
 3. Uff så kjedelig å høre :( Har hatt mange problemer underveis jeg også og det er veldig slitsomt og kjipt...

  Håper ting ordner seg for dere :)

  Klem

  SvarSlett

Tusen takk for hilsen, det gjør meg så glad! =)