Kitchenaid

Hei

Nå har vi fått leveringsdato på huset. Det ble 10 uker å vente, istede for 3... Sånn er det vel når man bygger i ferietiden. Så er det også stor pågang på fabrikken. Skikkelig surt å måtte vente så lenge. Leveringen er satt til uke 37. Krysser fingrene for at vi er inne 6 uker etterpå!
Når jeg er i dårlig humør hjelper det alltid å besøke ebay å trøste shoppe ;-) Disse 7 ukene ekstra å vente, resulterte i en rosa kitchenaid og masse rosa kjøkkenstæsj. 3 Kniver, is-skje, potetskreller, saks, arbeidsboller, oppevaringsbokser og måleskjeer =)
Amazone har tidligere solgt en knivblokk med 18 kniver fra kitchenaid i rosa. Letet i flere timer i går, men var ikke å oppdrive. Jeg bare MÅ ha disse knivene! Tenk så lekkert med en rosa kitchenaid i kjøkkenbenk-hjørnet og en magnetlist med 18 rosa kniver ;-) *Drømme*
Har blitt veldig populære disse maskinene nå, så jeg lurer på, er dere fornøyd?
Pappa, som var kokk, hadde en slik. Den var sikkert fra nittenhundre og før krigen og vi måtte forlate huset eller ha på hørselvern når den skulle tas i bruk =) Regner med dagens modeller har litt støydemping =)15 kommentarer:

 1. KitcenAid står høyt på ønskelisten min også. Men tror jeg vil ha den i hvit eller grå.

  Ha ei super helg.

  SvarSlett
 2. hvordan er det med strøm? usa har 110v og vi har 220v. Vil tro dette blir et problem, eller?

  SvarSlett
 3. Hei Anonym.
  Man får kjøpt omformer til en billig penge her hjemme i Norge =)
  Snakket med selgeren av disse, han sendte mye til europa og norden. Så ingen problem =)
  Noen få selgere selger også 220v, men når jeg kjøpte var det i begrensede farger + en del dyrere.

  SvarSlett
 4. Herlig rosa kjøkkenutstyr. Skikkelig fancy! Kjempefint!

  Ha en flott dag!

  SvarSlett
 5. Hei.
  Hvordan blir det med toll for varer over 200kr? Har hørt det er så innmari dyrt for tollen. Men det er jo så mye fint jeg kunne ha tenkt å bestilt ifra utlandet :-)

  Ellers takker jeg for en veldig koselig blogg :-)

  SvarSlett
 6. Hei Sille =)
  Takk for hyggelig kommentar.
  Jeg pleier å be (spørre pent) selger om å sette pakkeverdien mye lavere enn det jeg kjøper det for. om jeg kjøper noe som koster under 1000 kroner, ber jeg dem sette verdien til 20-30 dollar. Litt mer om varen er dyrere. 99% av selgerne går med på det =) Dette fungerer kun på ebay, ikke i nettbutikker.
  Klem

  SvarSlett
 7. Å da må jeg prøve på det, Tusen takk :-)

  SvarSlett
 8. Hvor får en kjøpt en omformer for en billig penge? Jeg har kjøpt en kitchenaid fra USA, og har problem med å finne en, de fleste er digre (stygge) og dyre. Trodde jeg bestilte en omformer fra USA, men det viste seg at den ikke var jordet, så jeg kan ikke bruke den. :(. Og den måtte jeg ut med over 400 kr for inkludert frakt. Glad for tips!

  SvarSlett
 9. Anonym:
  http://www.avshop.no/CBC.aspx?q=c:100449
  De er digre og stygge ja =) Lurt å ha et skap man kan gjemme den i ;-)

  SvarSlett
 10. Tusen takk for tipset! Holder det med 500 Watt eller bør en kjøpe 1000 W? På maskinen står det 300-375 (har den ikke her), men det bør vel være en del watt over?

  SvarSlett
 11. Ville tatt 1000 ja! Jeg har ikke montert på min enda, så har ikke fått testet det ut.
  Har kun en liten trafo til en lampe.
  Må få høre hvordan det går da =)

  SvarSlett
 12. Skal gjøre det :). Er litt usikker på hva jeg skal gjøre enda, om jeg skal prøve å selge maskinen eller køpe omformeren...

  SvarSlett
 13. Da ble det slik at jeg bestilte en rød maskin fra Pixmania isteden. De har et tilbud som går ut i morgen, så det ble 3878 kr inkludert frakt. Så får jeg prøve å selge den amerikanske etter hvert :)).

  SvarSlett
 14. Eg skal også kjøpe KitchenAid maskin....ser på pixmania, gjekk alt greit med handelen der? Har lest så masse om nettbutikken og er litt skeptisk ;-)

  SvarSlett
 15. Heisann;)
  Kikket litt j oxo anf de rosa knivene dine,du får de på: Overstock.com,kjøpte du ditt Kitchenaid stuff på ebay elr?Og hvordan er d mht frakt&stikk kontaker?
  Fint om du evt gir feedback på 48284873 elr monica-fitness-andersson@hotmail.com ;)

  Takk....

  Klem

  SvarSlett

Tusen takk for hilsen, det gjør meg så glad! =)