Armatur

Hei hei

Vil dele noen bilder av armatur jeg har sett meg ut. Har ikke helt bestemt oss for hvilke vi skal gå for enda. Dessuten venter jeg på svar fra rørleggeren. Må ha godkjenning på å bestille disse, siden de er fra usa. Har funnet de på ebay *sjokk* ;-)
Tenker det blir å bestille Grohe, Frauer eller Moen. Som er kjente merkevarer fra usa og tyskland. Litt usikker på om vi bruker samme dimensjoner som usa også. Så får nok vente litt med bestillingen.
Er hvertfall utrolig mange penger å spare, for ikke å snakke om at usa har et mye større utvalg i vintage stilen =)
Kjøkken:
 Bad:Hvilke synes du er finest?

9 kommentarer:

 1. Heihei.

  For noen flotte kraner du har funnet! Akkurat slike jeg sikler etter. Har også søkt en del på Ebay, men fant ikke egentlig noe. Kunne du lagt ut link til hvilke “butikker” du har funnet disse i så hadde jeg blitt kjempe glad!!;) hehe

  SvarSlett
 2. Ja, ikke sant ;-)
  Søk på kitchen fauset og bathroom fauset, da får du opp massevis =)
  Det er gjerne slik at en butikk har et fint osv. Alle kranene jeg er funnet er fra forskjellige butikker. Så ingen porto rabatt til meg ;-)
  Håper du finner noe du liker! =) (jeg kan selvfølgelig sende deg link på butikkene, bare rop ut om du trenger dem.)

  SvarSlett
 3. Jeg ville gått for et av dem med felles regulering for varmt og kaldt vann. :-) Vi har et som ligner det nederste bildet i semesterstugan vår. De er pene, men ikke særlig praktiske. Jeg trodde ikke det skulle bli et problem (ganske ny armatur), men opplever at det er et pes å få riktig temperatur på vannet og det blir mye vriing fram og tilbake.

  SvarSlett
 4. Takk for innspill vartnyehjem, mannen er også ganske så bastant på dette. At det vil bli problematisk med separate kraner. Og som deg, tenkte jeg at de nye sikkert ikke er slik som de gamle fra 50-tallet. Greit å ha hørt det fra noen som har prøvd =) Da skal jeg prøve å styre unna =)

  SvarSlett
 5. Hei! Fint hus dere bygger.. la meg til som følger, er gøy å følge andre som bygger:)

  SvarSlett
 6. Hei! :)

  Fredrik har laget gjerde selv. Kjøpte bare plank og hoppet i det. Jeg kan be han svare deg litt senere i dag når han kommer hjem. Da får du et utfyllende svar! :)

  God helg fra meg.

  SvarSlett
 7. Tusen takk Anine! =)
  Er det vi også har planer om å gjøre =) Har funnet ut hvordan vi skal ha fundamentet nå og tror vi prøver oss på å feste det med jordspyd. Håper det holder. Kan du spørre mannen din om bredden på stakitt-bordene? Er det vi mangler nå. Ser frem til å høre hvordan dere har gjort det!
  God helg =)

  Camilla; Takk for det, hyggelig at du vil følge =)
  God helg.

  SvarSlett
 8. Stolpene er i 4"4" og resten av "reisverket" er av 2"2". De er ikke gjennomgående men skrudd fast til stolpene med 4 skruer på hver. Vi har foreløpig brukt jordspyd i bakken men skal støpe fundament når gjerdet senere skal flyttes litt utover. Anbefaler støpte fundamenter om du skal ha like tungt/stort gjerde siden det vil antagelig synke noe over flere år. Plankebordene er saget ut av terrasseplank på ca. 10 cm. og er 130 høye.

  /Fredrik

  SvarSlett
 9. Tusen tusen takk! Greit med en skikkelig oppskrift når vi skal til med dette =)
  Høres ut som en stor jobb med betong kant, men absolutt penest. Vi får "sitte på gjerde å se på" når dere skal til ;-)
  God helg

  SvarSlett

Tusen takk for hilsen, det gjør meg så glad! =)