En smak av sommer

God kveld!

Lenge siden sist. Forrige uke begynte med sykdom hos meg og lillemor. Heldigvis kom vi oss fort til hektene igjen. Nå satser vi på en varm vår og sommer uten alle de hersjens sykdommene vinteren fører med seg.
Jeg er endelig ferdig å bygge platten på verandaen. Det ble en liten byggstopp da vi ikke hadde nok materiale. Siden det kom fra Litauen og makent ikke selges hos byggvare her omkring, ble vi litt stresset. Heldigvis ordnet det seg. Vi fikk låne til noen snille sjeler som setter opp samme hus som oss =)  I dag kunne vi endelig innvie verandaen med grilling og besøk av gode venner =)
Her er fra sofa delen, som er helt ferdig:
På den andre siden har vi satt opp to benkesett. De skal males hvite. Så begynte jeg å lage palle-kjøkken. Men det kastet jeg ned, da jeg fikk høre at brodern skal bytte ut sitt heltre kjøkken. Da er vi så heldige å få noen skap derfra som skal opp som utekjøkken. I mellomtiden har vi satt opp en arbeidsbenk fra Biltema. Har felt ned vask i den og skal opp med armatur.
Skikkelig herlig å få nyte en vårdag ute i full sol! I hvertfall når en titter inn på langtidsvarselet og det bare er regn i vente. Har dere hatt en fin 1. Mai?
Klem Linn

15 kommentarer:

 1. Så fin verandaen ble:)
  Flotte terrassebord og godt det ordnet seg slik at dere kunne ferdigstille;)

  Klem Veronica

  SvarSlett
 2. Nydelig, kan tenke meg det blir mange fine dager og kvelder der :)

  SvarSlett
 3. Så fint hos dere, godt å ha en sånn herlig plass å nyte fine dager på!:)

  SvarSlett
 4. Så bra det ordnet seg med materiell. Det ble jo kjempe bra... Sofakroken så jo så lekker ut da. Veldig praktisk med de sittebenkene. Gleder meg til å se når alt sammen blir ferdig etterhvert.
  Nyt det nå.
  klem

  SvarSlett
 5. RE: har sett på belegg med treimitasjon, men æh, vet ikke.. Men siden jeg aboslutt ikke finner noe annet jeg liker, blir det sikkert det... ;)

  SvarSlett
 6. Likte sofaen din jeg:) Hvor har du kjøpt den?

  SvarSlett
  Svar
  1. Den er kjøpt på www.bsbildeler.no av alle plasser =) Hehe. Kjøpte den på vinteren for to år siden, var veldig rimelig å kjøpe på det tidspunktet ;-) Har tre forskjellige trekk til den.

   Slett
 7. Åh...det så herlig ut...
  Og så slott det ble!!

  SvarSlett
 8. Wow... Så flink du er... og så fantastisk fint det ble! En drøm av en balkong! :-)

  SvarSlett
 9. Lekkert!! Og så flinke dere er til å få gjort ferdig alt i en fei! Her går det litt tregt for tiden med en mann som er mye borte osv.
  Du skal ikke ha bloggtreff/åpent hus da?;) Vært så gøy og sett in real life;) Vi har ikke helt samme stil, men får mye inspiirasjon av bildene dine:)
  Ha en fin dag,selv om været ikke er like bra som i går. Ble dårlig med beisingpå meg i dag gitt!

  Linn T

  SvarSlett
  Svar
  1. Heia
   Du får gjøre som meg, gjør ting selv, så blir det gjort ;-)) Neida, det er greit å være to.
   Åpent hus har jeg nok ingen planer om, er nok hakket for sjenert til det ;-) Bloggtreff hadde vært gøy, men er det så mange blogger her omkring?
   Håper du har fått beiset nå, været er meget ustabilt!
   Klem Linn

   Slett
 10. Herlig å kunne holde på ute! Elsker å ha gjester ute!

  Et flott hus og hjem du har.
  Lagt meg til som følger!

  SvarSlett
 11. Hei på deg.
  Herlig uteplass! Så kjekt å kunne nyte de fine dagene med gjester i så flotte omgivelser.
  Et vakkert hjem du har, her kommer jeg snart tilbake. Legger meg til som ny følger her hos deg.
  Ønsker deg en riktig fin torsdag!
  Klem, Monica

  SvarSlett
 12. Oi, lekker terrassen deres ble. Nydelige utemøbler også. Kjenner jeg begynner å glede meg til å ta fatt på uteområdet etter hvert jeg også;).

  Flisene på badet får vi nok ikke klaget på, da feilen ligger hos oss, dessverre. Det vil bli lagt på nytt.. Men, nå viser det seg at flisene i hallen ikke samsvarer med flisene utstilt i butikken nå da. Flisene vi har fått er nærmest svarte og i butikken er flisene (som vi bestillte) er mer grå.. Ikke vår feil iallefall denne gang da.. Får svar til uken, hva vi kan gjøre. Sjefen selv var ikke der i dag.

  Ha en god helg;).

  Klem klem fra Marilinn

  SvarSlett

Tusen takk for hilsen, det gjør meg så glad! =)