Bleiekake

Hei hopp!

Nyter dere sommeren?
 Det gjør vi på Nordmøre! Åh, så herlig når man kan gå ute i shorts og grille hver dag  =)
Lillemor har enda lange dupper på formiddagene, så mens hun sover, koser jeg meg med lunsj og lesestoff på verandaen. Herlig med alene tid i solen =)
Med sola kommer også energien, så jeg holder på med flere prosjekter inne. Blant annet har jeg malt alle billy reolene på tv-stua. De skal listes inn i morgen og jeg gleder meg til å se det ferdige resultatet. Bilder skal dere selvsagt få.
Den siste uken har jeg også kosa meg med å lage bleiekake til en kollega som har fått barn. Vet ikke helt hvor jeg kom over disse kreasjonene, artige er de i alle fall. En gave som ikke er som alle andre =)
Bleiekake er veldig enkel å lage. Det kan gjøres på to måter. Å legge de lagvis slik jeg har gjort. Eller rulle en og en bleie til "pølser"og feste en strikk i rundt, for så å forme dem. Jeg brukte kakeformer og kakebokser. La bleiene i ring, lagvis. Når formen er full, fester man en strikk rundt bleiene og tar bort formen. Bruk pyntebånd eller dekortap utenpå strikket. Så er det bare å pynte med hva man måtte ønske. Her er det brukt bamse, babykopp, kremer, tutter, kluter og sokker. Det går også an å lage hulrom i selve kaken, slik at den også kan fylles med babyprodukter. Om du går på youtube og søker på "dipercake" finner du mange steg for steg videoer. En gave som vekker oppmerksomhet!
Sommerklem Linn

4 kommentarer:

 1. Så fin den ble!!

  Er stor fan av å gi bruksting i barselsgave, og dette er jo en måte å gjøre det litt spennende på. Den blir sikkert satt stor pris på! :-)

  SvarSlett
 2. Så flott! Gøy med en annerledes gave :)

  SvarSlett
 3. Hei på deg.
  Shorts og grilling her også, nydelige dager som må nytes!
  Så flott, og praktisk barselgave, tenker det var noen som ble glad ;))
  Ønsker deg en riktig fin pinsehelg.
  Smil og klem fra Monica

  SvarSlett
 4. Så fint å legge de lagvis også! Det har ikke jeg tenkt på:)Pleier å rulle de jeg;) Jeg har akkurat laget en bleie-seng til min svigerinnes suprise Babyshower neste uke...utrolig hva man kan lage av bleier:
  Fine gaver blir det også:)

  Ha en fin sommerdag! Her nytes solen!

  SvarSlett

Tusen takk for hilsen, det gjør meg så glad! =)