Vaskerom & trapp

Hei hei

Først og fremst, takk for alle hyggelige kommentarer. Veldig kjekt at så mange vil følge med! Og jeg setter utrolig stor pris på at så mange skriver en liten hilsen =)
Her er det ett skritt tilbake og fire frem, det er vel slik det er å bygge hus har jeg forstått ;-)
Kjetil tok ut ferie forrige uke for å montere kjøkken. Det kunne han ha spart seg, for gulvet var ikke bent nok til å legge laminaten direkte oppå. Så hele uken gikk med til gulvet. Han som skulle legge vinylen på bad og vaskerom brukte også hele uken. Ganske så fortvilende.
I går gikk det i rekord fart igjen, laminaten ble lagt ferdig i 2. etg, på kjøkken og påbegynt på stuen. Trappa ble også montert. Der gjenstår kun gelender. Så da fikk vi endelig slippe til med å montere! Begynte på vaskerommet i går kveld, men fikk ikke gjort det ferdig, siden vi glemte å ta med benkeplaten som er lagret hos mamma.
I kveld og i natt skal vi begynne på kjøkkenet =)

Her fra vaskerommet. Skap for skittentøyskurver, ferdig sortert =) Vaskemaskin og tørketrommel blir hevet opp fra gulvet.Appland kjøkkeninnredning fra IKEA

Tappa skal også kles inn. Ble utrolig fornøyd med den =)


Ha en super dag kjære lesere!

5 kommentarer:

 1. Dette blir så bra... vaskerommet ditt kommer til å bli så deilig å jobbe i da.
  Ha en fin kveld
  klem

  SvarSlett
 2. Dere er så flinke vennen :-) Gleder meg til å stikke nedom dere på besøk sent i kveld å smugse, igjen! Er så artig!! :-)

  Stooor klem fra meg!

  SvarSlett
 3. Hei!

  Høres kjent ut det med skjeve gulv! 20 sekker med støp gikk med til vaskerommet vårt! Det ble fort mye mer arbeid, for ikke sbakke om dyrere!
  Men godt når det blr ferdig da!!
  Deres ser jo knall fint ut-og genialt med "soteringsskapene" Flott trapp.

  Gleder meg til å se mer;)
  Klem

  SvarSlett
 4. Moro å sse hvor fort det går fremover! Og så smarte de skittentøys-skapene var. :-) Skulle ønske jeg også hadde hatt plass til et sånt system.....

  SvarSlett
 5. Flott trapp! Hvem har laget den? Mvh Hege

  SvarSlett

Tusen takk for hilsen, det gjør meg så glad! =)