Bilde ras

God dag =)

I helga har vi fått gjort veldig mye i huset. Vi har malt begge barnerommene og tapetsert fondvegg på lillemor sitt rom. Kjøkkenet er ferdigmalt og benkeskapene til vaskerommet er montert.
Snekkerne er ferdig med å plate alle veggene, bortsett fra på våtrom. Tror de kommer på etter at vinylen er lagt. Den skal legges i dag. I går begynte de heldigvis på listingen også, så nå er det ikke så mye som gjenstår. Gulvene i 2 etg. er slipt siden sponplatene hadde svellet i regnværet som var da huset ble montert. Betongen må også slipes enkelte plasser, så vi håper byggherren finner noen til å ta jobben ganske raskt, siden de som støpte ikke hadde tid =(
Gulvet blir også levert i dag, så da får vi endelig begynt med kjøkkenmonteringen. Kjetil har heldigvis skrudd to IKEA kjøkken før, så jeg regner med det går kjapt. Verste biten er nok å få det bent opp på veggene ;-)
Tidsmessig er det et slit. De er seks mann som står på fra tidlig morgen til sent på kveld. De har jobbet fast hver lørdag, men de jobbet også forrige, søndag. De begynner nok å bli sliten stakkars.I går kjørte vi opp en kasse med frukt, sjokolade, pepperkaker og kakemenn til de. Så har vi planlagt å lage lunsj til de litt senere uti uken. Litt smøring må til ;-) De reiser hjem til Litauen den 18/19 desember, så vi krysser fingrer og tær for at det meste er klart til da, slik at vi kan bo der.
Naturligvis blir det mindre og mindre tid til å sitte på nett.  Men jeg skal prøve å få oppdatert bloggen etter hvert som det går fremover =)
Her er et bilderas fra helga.
Kjøkkenet

Vaskerom / Walk-in

Hallen

Stua

Lillemor sitt rom

Noah sitt rom

12 kommentarer:

 1. Så flott det blir:D Kjempegøy å se bilder:D

  SvarSlett
 2. Dette blir kjempe bra....
  Kanskje du kunne skrevet hvilke farger du har brukt i de ulike rommene? Lekre farger

  Krysser fingrene for fremdriften
  klem

  SvarSlett
 3. Så utrolig fint det ser ut.Vakker den tapeten på lille mor sitt rom.Gleder meg til dere skal begynne å innrede.
  Ha en fin uke

  SvarSlett
 4. Eva Elisabeth:
  Takk =)
  Ja, jeg tenkte jeg skulle skrive litt mer om rommene når de blir litt mer "utstillings-vennlig" ;-)
  Men fargen på kjøkkenet og Noah sitt rom er Jotuns grå harmoni og på lillemor sitt rom har jeg hentet igjen fargen jotuns blek sand, fra tapeten. Vi har malt med gjøco maling, interiør 10 på kjøkkenet og svanemerket "barneromsmaling" på barnerommene. Husker aldri navnet på den ;-)
  Klem til deg!

  SvarSlett
 5. hei hei.. kjempe finte rom alså:) blir spennende å se kjøkkenet oppe:)

  SvarSlett
 6. Jøss, så mye dere har fått gjort! :-)

  SvarSlett
 7. Så spennende å se hvor langt dere har kommet :) Skjønner godt det er hektisk og travel tid, kjenner meg godt igjen. Blir kjempefint :) Ha ei flott adventstid :)

  SvarSlett
 8. Så flott det blir :) gleder meg til å se mer bilder etterhvert :) har du mulighet å finne link til selleren du kjøpte Kitchenaid fra? :) skal ikke ha rosa, skal ha hvit eller svart :) Stine

  SvarSlett
 9. Hei Stine =)
  Her er selgeren jeg brukte: http://stores.ebay.com/Galindas-Boutique/Kitchenaid-Mixers-/_i.html?_fsub=1056051016&_sid=6725066&_trksid=p4634.c0.m322

  Men ville sjekket om det er noen som selger billigere. Bare søk på kitchenaid mixer og sett menyen på price + shipping low og legg inn norge på land.

  SvarSlett
 10. Haha;) Ja syntes også den var ganske søt. Bestilling ja;) Tror nok jeg må lage noen til for å perfeksjonere den isåfall! haha. Kanskje legger ut noen på Epla etter hvert om jeg føler den blir fin nok:P Skal heller si ifra;)

  Ha en veldig fiiin helg:D

  SvarSlett
 11. Da må du si fra altså! Smeltet mitt hjerte den der ;-) Bare søtt at det ikke er 100% perfekt.
  Takk, ha en fin helg du også =D

  SvarSlett
 12. Hei!
  Vi bygger også en "villa", men ligger litt bak dere i fremdriften: )
  Jeg syns det er veldig kjekt og spennende å følge andre i samme situasjon som oss, og gleder meg til fortsettelsen.
  Øynene er vidåpne for tips: )
  Liker vaskeromsskapene med klessortering, men vi får nok ikke så god plass at vi kan ha det...

  SvarSlett

Tusen takk for hilsen, det gjør meg så glad! =)