Takrosetter

Hei Hei =)

Her går ting som vanlig utrolig treigt. Huset ble godkjent av kommunen for ca. 1 mnd. Siden. I mellomtiden har vi fått en liten baby i hus, så all masing på entrepenører, kommune og graver har hatt en pause ;-) Når vi begynte å mase igjen, mangler kommunen plutselig en tegning i en bestemt skala. På grunn av det, får vi ikke igangsettelsespapirer. OMG! I skrivende stund har de fått dem, men de skal sikkert bruke en uke eller to for å se på den også.. Gah..=P Vi har hvertfall blitt utrolig gode på å vente =)
I kveld skal jeg bestille takrosetter til gangen, og kanskje noen soverom. Er utrolig stor prisforskjell hvertfall. Den vi skal ha i gangen koster rundt 1500,- på lunehjem.no, 999,- på floret.no og 249,- taklister.com Lurer meg på hvilken butikk jeg skal velge =)
Til gangen ø 660 mm:
Disse har jeg også bestillt, så får vi se hvor de får plass =)


                 

Ha en fin kveld!

4 kommentarer:

 1. Hei!

  Antar du har bestilt fra taklister.com. Har du fått bestillingen? Jeg har prøvd å sende bestillingen til dem men har ikke hørt noe fra de. Vært interessant å høre andres erfaringer med taklister.com.

  SvarSlett
 2. Verkar som taklister.com har gått i konkurs. Har inte lyckats fått tag på dem på 2 månader

  SvarSlett
 3. Nei =( Kom på det her en dag, så jeg prøvde å bestille på nytt i går. Om jeg ikke får svar skal jeg prøve å ringe. Skal si fra hvordan det går.

  SvarSlett
 4. Fikk du tak i dem?
  Jeg prøver få tak i dem nå, men ingen svar

  SvarSlett

Tusen takk for hilsen, det gjør meg så glad! =)