Babyrom

God fredagskveld!
Har hele tiden sett for meg et lyserosa babyrom, men etter å ha googlet litt i kveld, ble jeg litt usikker. Ble veldig forelsket i disse lyse og lin fargede rommene.
Hva synes du er finest?
Rosa VS Lin ?

8 kommentarer:

 1. Jeg syns begge er veldig fine, så kanskje en kombinasjon av rosa og lin?

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 2. Rosa,rosa,rosa. Vi har en kombinasjon av egghvit og lyserosa til prinsessa sitt rom vi .

  SvarSlett
 3. Jeg synes jo rommet basert på lin var mer estetisk å se på, men av erfaring vet jeg jo at de fleste små jenter foretrekker rosa.. Som de andre nevner; hva med en kombinasjon?
  Lykke til med valget!

  SvarSlett
 4. Så fin blogg du har:) Likte veldig godt barnerommet med de lyse, og lyse brune fargene. Synes det både går til jente og gutt! Kan bli for mye rosa noen ganger også :D klem fra Gamletingretten ♥

  SvarSlett
 5. Hmmm, vanskelig det der. Syns de er fin på hver sin måte. Lin passer vel mor best, men de aller fleste småjenter elsker jo rosa.

  Ha en fin nasjonaldag.
  :) Susanne

  SvarSlett
 6. Takk for innspill alle sammen =)
  Har bestemt meg for å gå for linfarget med bittelitt rosa ;-) Rosa sengehimmel og stort rosa dukkehus, resten blir i lin.

  SvarSlett
 7. For en spennende tid dere er inne i nå:) Vet du, det finnes faktisk også rosa lin. Mener å ha sett det på Ikea blandt annet :)

  Blir spennende å følge deg videre:)

  SvarSlett
 8. For en fin blogg du har må jeg få si først:) Ellers så synes jeg at begge to var kjempefine alternativer..Men personlig likte jeg ''lin'' rommene best;)

  klem

  SvarSlett

Tusen takk for hilsen, det gjør meg så glad! =)