Kjøkken under construction

 Hei
Plutselig hutselig ble det bestemt at vi skal bytte ut spisestuen. Joho!!
 Den vi har er helt grei, men det er alt; GREI.
 Ikke helt fornøyd med bordet, da det blir litt trangt med 10 stoler når alle klaffene er på. Hva er tingen med at de fleste klaffer bare er 50 cm utenfor bordbena? Blir ikke bra når de fleste spisestuestoler er litt bredere. 
Så nå skal altså Kjetil bygge bord til meg... Å finne et bord med kryssben med plass til fire stoler på hver side, til en overkommelig pris, det var umulig! 
Så da har jeg satt mannen på saken. Spennende =)
Nå er det en gang slik at ting har det med å balle på seg her i huset... *ler*
Så da blir det både maling og utvidelse av kjøkkenet!


 Å sette inn flere skap har vi snakket om lenge. Nå var egentlig siste frist for å gjøre det, siden IKEA begynner å gå tom for noen faktum deler. Heldigvis ordnet det seg for oss, selv om vi måtte trikse litt.
Trodde aldri jeg skulle trenge mer skapplass på kjøkkenet, men det gjør jeg utrolig nok.Litt stilforandring blir det også. Jeg vil at kjøkkenet skal harmonere bedre med stuen. 
Lin og grå trefarge blir det hvertfall. 
Utfordringen er veggfargen!


 Har fått skikkelig sansen for mørk blå-grå. De er veldig fine til jordfarger. Men dessverre så er det mange av de fargene som kræsjer totalt med bomull og eggehvit, som det er på lister og kjøkkeninnredning. De jeg synes er finest, blant annet den som er vist her, får frem det mest motbydelige i hvitfargene som har gult i seg. 
Jeg har satt Jotun på saken, så håper de kan hjelpe meg =))
Alternativt kan vi gå for kalkgrå, som vi også har på stuen. (Tror jeg har glemt å fortelle at jeg malte stuen før jul? ;-)
Eller kanskje Marakech blir fin?
Veldig vanskelig. Har du tips, tar jeg gjerne imot =)

2 kommentarer:

Tusen takk for hilsen, det gjør meg så glad! =)