96 871

Er tallet på unike besøkende siden jeg startet bloggen 22.August 2010 !
Hvem trodde at jeg skulle få faste lesere og flere hundre besøk daglig.. I alle fall ikke jeg ;-) Jeg kan hverken skryte på meg gode karakterer i norsk, eller interesse for skriving. Heldigvis har jeg gjort noe riktig når det kommer til å skape engasjement og inspirasjon rundt interiør og husbygging. 
Men dere skal vite at det er dere andre bloggere som har inspirert meg! Uten alle de flotte blogg innleggene, gode tips og linker til enda mer inspirasjon, ville ikke Villa Wikan sett ut slik det gjør i dag. Så det er dere som skal ha tusen, tusen takk!  
Når bloggen bikker 100 000 skal jeg tromme sammen en giveaway. Jeg kan allerede nå avsløre at Gjøco malingfabrikk gir bort et gavekort på hele 3000,- kroner til en heldig leser av villawikan =)
Mer informasjon kommer.

Mitt første møte med blogging var et tilfeldig klikk til Anettes Hus. Da var det gjort! Bloggen ble lest fra side til side og jeg var helt forelsket. 
Vi hadde enda ikke planlagt noe husbygging, men en ting var sikkert; alt skulle være hvitt! Gulv, vegger, møbler, ja alt.. :-) Det jeg ikke visste da, var at trenden blant interiørbloggere forandret seg fort. Veldig fort. Da Anette skulle gå over til ny platform og fikk litt trøbbel med det, ble jeg tvunget til å lese andre blogger. (jeg hadde jo min favoritt, hvorfor prøve noe annet?)  Kanskje like greit, så jeg ikke endte opp som en stalker ;-) 
Jeg fant _veldig_ mange flotte blogger som inspirerte meg. Å enda verre ble det da Heims lille verdenshjørne introduserte meg til pinteres.com =)
 Hvitt ble til beige, som ble til hvitt igjen og så kom grått. Stopp verden, jeg prøver å planlegge et hus her!! Så mange stiler, farger og nydelig inspirasjon. Er det rart man vingler? 
Etterhvert som vi flyttet inn og fikk noe å gå ut i fra, kom fargene og stilen på plass.  F.eks i stua har alt blitt plukket ut etter sofa fargen vi valgte i ren desperasjon, 2 min over stengetid på Bohus. Heldigvis ble det full klaff for vår del =) 
Andre valg har ikke vært så gode. Tapeter har blitt revet ned igjen og rom har blitt malt.. enda en gang.
 Men hey! Det er hobbyen min, jeg elsker å forandre og dekorere.
 En ting er sikkert, jeg er langt fra ferdig. Så her er det bare å følge med =)
*Stor klem til mine kjære bloggvenner og lesere*


7 kommentarer:

 1. ooooiii! det var mangen besøkende☺ Spennende saker! Håper du får en flott kommende uke ♥

  Klemmer fra Nina

  SvarSlett
 2. Gratulerer så mye!! Ønsker deg en ny fin uke!

  Klem fra Karen

  SvarSlett
 3. Grattis! Jättefin blogg du har, har varit inom måånga gånger ;) Nu har jag liknat dig på min blogg ;) Ha en fin uke du med!

  SvarSlett
 4. Finner stadig nye bloggere i nærområdet og blir like glad for hver enkelt av dem. Din blogg fant jeg gjennom anbefalingen fra Frøken Ryman. Har ikke fått lest så mye enda, men har bladd litt og gleder meg til å lese mere. Ha en flott mandag!

  SvarSlett
 5. Så flott:) Alltid hyggelig å dukke innom bloggen din selv om jeg ikke alltid legger spor etter meg;)

  SvarSlett
 6. Så fint hus , jeg er helt målløs! Du er så flink! SItter og tenker at sånn skal jeg ha det, det var lurt osv :) Takk! :)

  SvarSlett

Tusen takk for hilsen, det gjør meg så glad! =)