Her går det fremover =)

Hei hei.

Her går det fremover. Taket er ferdig lagt oppe og nesten ferdig nede. Elektrikeren er ferdig i denne omgangen og rørleggeren skal gjøre seg ferdig i morgen. Vi var oppe i forrige uke og beiset litt takbjelker. Her er fra vaskerommet:

Noah sitt rom:

På tv-stua har vi lagt rør fra der tv'en skal stå og til motsatt vegg, slik at vi får dratt høytalerkablene gjennom. Det samme fra tv og ned til gulvet. Skal bli godt å slippe løse kabler som slenger =)

Her er litt bilder som ble tatt i dag. Var ikke lett å få tatt bilder når det var grått ute og kun arbeidslamper inne. Så kvaliteten er så som så..
Litt av stua:

Fra kjøkkenet:

Fra soverommet vårt og lillemor sitt:

I morgen skal jeg kjøpe maling til Noah sitt rom så jeg får tatt det en kveld. Veldig kjekt å få begynne å gjøre noe selv =) Ha en fin kveld alle sammen!

14 kommentarer:

 1. Heisann.

  Her går det fremover og det blir sikkert godt å bli helt ferdig. Håper dere får tid til å nyte adventstiden også.

  Vigleik

  SvarSlett
 2. Så spennende:D Dette blir flott! Gleder meg til å se mer:D

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 3. hei, så fint det blir, jeg har googlet panel på bad i dag, så du hadde spurt om dette ett sted? vi skal bygge hus å ønsker panel på badet, er dette lov??det er vel det samme som du lurte på.har du fått svar??

  SvarSlett
 4. Hei Marthe
  Ja jeg fikk til svar at det var i orden så lenge det ikke var i våtsonene.(Husker ikke gradene på disse, men var den våteste; i dusj, ved badekar osv.) Vi har dusjkabinett så den er grei. Over badekaret kan vi f.eks ha glassplate, samme med over vasken. Nå skal vi oljemale panelet så vi kommer ikke til å gjøre det. Mye av de såkalt lovene er kun våtromsNORMER og deretter ikke nedskrevet i noen lov. Det er mye mer vannsprut på et kjøkken, men der finnes ingen slike regler. Enda hvertfall. Den dagen noen ser at de kan tjene penger på det, kommer det nok ;-)
  Så som sagt, ok så lenge de plassene der det blir direkte berørt av vann er beskyttet.

  SvarSlett
 5. så bra:) vi har tenkt til å ha eget dusj"rom"med fliser så da går det jo bra for oss å:)må man ha membran bak panelen vet du det?? vi har fått pris ev en lokal snekker på huset som forhandler norgeshus, så fikk pris på1640000,da er dette bare ett råbygg,med pipe å oppgradert takstein. vet dere hva dere havner på? vi har ikke fått regnet ut slutt summen enda, det er litt vanskelig syntes jeg,jobber på byggmakker så får bra prosenter så tenker å gjøre det vi klarer å gjøre selv.

  SvarSlett
 6. spennende... tror dette blir veldig bra
  klem

  SvarSlett
 7. Nei måtte ikke ha membran bak. Det var ikke noe krav, kun anbefaling. Har vinyl på gulv, så da slipper vi også membran der, siden den er 100% vanntett. Men skal dere ha flis, må det membran under, da den ikke er tett i det lange løp.
  Huset til oss er på litt over 2. Da er det inkludert gulv, panel, innertak, peis, trapp, innerdører og ytterdører. Alt ferdig montert/innredet.+ at vi har et påbygg med 50 kvm utleiedel. Så kommer graving, el, rør, støp, tomt osv. utom. Om du vil vite mer om prisene og totalsummen kan jeg sende deg en mail =)
  Dusjrom høres genialt ut!

  SvarSlett
 8. Så fint det blir med de takbjelkene! :-)

  SvarSlett
 9. Det hørtes ut som en bra pris:)send meg gjerne. Min Mail er marthe_kragtorp@hotmail.com

  SvarSlett
 10. Hei der :) kom over ett innlegg ang Kitchenaid som du hadde bestilt fra Ebay - har noen spørsmål å håååper du kan hjelpe meg :D hvordan funker det med strøm og adapter osv siden det ikke er samme Volt? klarer du å finne igjen linken / selleren som du handlet av på Ebay? og hvor mye betalte du? :) Stine

  SvarSlett
 11. hei igjen:) glemte å spørre deg, kjøkken blandebateriet ditt, hvilken størrelse valgte du?? super fint..

  SvarSlett
 12. Anonym: Jeg har hvit, skrev på at jeg skulle ha rosa til selgeren. Det hadde de ikke sett =( Mulig jeg selger den her i Norge og bestiller ny, ROSA ;-) De jeg kjøpte av har ikke rosa, men kan lete litt å se om jeg finner til deg.
  Maskinen er 110 volt, da trenger man en trafo som kobles mellom maskin og strømuttak. Koster ikke mye rart for det.
  Marthe: Takk =) Dette har vi til kjøkkenet: http://www.reuter-bathrooms.com/nobili-antica-single-lever-kitchen-mixer-chrome-p35482.php ...og mail er på vei i løpet av kvelden =)

  SvarSlett
 13. Anonym:
  Her har du en rosa til 2400,- inkl frakt. Jeg betalte ca 2000,- for den hvite. Husk å spørre de først om de kan sette pakkeverdien litt lavere, f.eks til 500,- så slipper du så mye moms/toll =)
  http://www.ebay.com/itm/KitchenAid-KSM150PSPK-Artisan-Series-5-Quart-Mixer-Pink-/230707124681?pt=Small_Kitchen_Appliances_US&hash=item35b73759c9

  SvarSlett
 14. Tuusen takk, du er jo bare en knupp!! :) men fikk streng beskjed hjemme at om maskinen skal stå fremme på benken, skal den IKKE være rosa, heheh :) så jeg har bestemt meg for svart, har selgeren du kjøpte av svart da? :) igjen, tuuuusen tuuuusen takk :) Stine

  SvarSlett

Tusen takk for hilsen, det gjør meg så glad! =)