Teglstein

Hei
I går var mannen i Molde å hentet teglfliser som vi hadde bestilt fra Ålesund. Var ikke å oppdrive her hjemme merkelig nok.  Siden vi ikke orket å ta den lange turen til Ålesund, tok vi sjansen på å ta dem usett. Heldigvis ble vi kjempefornøyd begge to =) Disse skal få plass bak peisen som vi også har vært å bestilt. Drømmen var en kakkelovn, men de koster flesk. Så vi gikk for en høy Roma fra Varmefag. Nydelig den også =)

I helgen har vi bare vært hjemme å koset oss. Magnhild har spilt fotballcup her i helga, så vi benyttet sjansen og fikk oss en etterlengtet tur på kino =) Vi så Contagion. Kjempe bra film som handlet om et dødelig virus som smittet og drepte 89 millioner mennesker på jorden. Stakkars Kjetil som var forkjølet.. var livredd for å hoste inne i kinosalen ;-) En blir litt betenkt når en ser slike filmer, for det kan jo faktisk skje =O
Håper dere har hatt en fin helg =)

1 kommentar:

  1. De teglsteinene, er man nødt å reise til Molde for å få tak i de? De var kjempefine. Vi bygger selv nå, og jeg ser at du har samme ovn som vi vil ha, og jeg syntes teglsteinene var superfine.

    SvarSlett

Tusen takk for hilsen, det gjør meg så glad! =)