Sau i stua?!

God kveld =)
Sau ja.. Så noen rå stilige bilder inne hos Eva Elisabeth (http://livetsdrom.blogspot.com/) som hun hadde tatt fra Quality resort Norefjell. Ble helt forelska jeg, i sauebilder! Hehe =)
Så nå har jeg bestillt meg to store lerretsbilder i 60x90 med sau på.. *humre* Bildene kjøpte jeg hos
www. download.dreamstime.com En genial side du kan kjøpe bilder til nedlasting. Du kan velge størrelse/oppløsning helt til raw format. Der har de bilder av alt! Veldig kjekt når man skal lage lerretsbilder av f.eks. sau.. ;-)

Hva synes du?
Tenker de gjør seg godt på fondveggen i stua. Der skal vi ha tapet fra Borge elements. Så utrolig mye fint i den kolleksjonen. Virkelig verdt en titt. Har ikke  helt bestemt oss for om vi skal ha med eller uten sølvtrykk enda. Sølvtrykket vil ta igjen det grå gulvet, men vet ikke om det blir to much? Har noen uker enda å gruble på det. Selv om det kløøøøør i innredningsfingrene =)

Hvilken synes du er finest av disse to?

Helt til slutt må jeg legge ut et bilde av en ny favoritt vi har fått inn på jobben. Geiteskinn =) De selges på JYSK. Noen slike blir det nok også på stua.

Ble mye dyr i kveld ;-)
Klem Linn

4 kommentarer:

 1. Kjempe kjempe kult med sau.Jeg elsker dyr i interiøret.
  Gleder meg til å se de ferdige på veggen.
  Ha en super fin søndag

  SvarSlett
 2. Så gøy at du lot deg inspirere av bildene på bloggen min. Synes de bildene du har bestilt var kjempd stilige. Av de to forlagene på tapet, ville jeg valgt den uten trykk.
  Ha en fin søndag'klem

  SvarSlett
 3. Ønsker så gjerne å få tak slike geiteskinn som på bilde ditt. Umulig å få tak i. Har du noen anelse om hvor jeg kan få tak i geiteskinn nå i dag? Mvh Hege

  SvarSlett
 4. Ønsker så gjerne å få tak slike geiteskinn som på bilde ditt. Umulig å få tak i. Har du noen anelse om hvor jeg kan få tak i geiteskinn nå i dag? Mvh Hege

  SvarSlett

Tusen takk for hilsen, det gjør meg så glad! =)