Sommer & Sol


Hei hei!
Så deilig at sommertemperaturen endelig kom! Utrolig hvor mye det har å si for humøret. I dag tror jeg jammen jeg har glisa fra morgen til kveld. Eller helt til myggen kom frem, hehe =)
Vi har endelig fått startet opp litt med plattingen igjen. Det ble litt full fart med å sette opp levegg, siden vi skulle ha uteselskap i dag. De planlagte blomsterkassene ble sløyfet og erstattet med solcellelamper isteden. Synes det ble riktig så koselig.


Leveggen er i pil. Den ble kjøpt hos Hageland. Et veldig rimelig alternativ til vanlig levegg. Så gir det et mye mer naturlig preg. Skikkelig fornøyd med den! 
Enkel å feste var den også. Vi brukte en kraftig stiftepistol som tar U-stifter. Monterte den først i terrassebord kanten, for så å legge lekter utenpå i bakkant. 


Hagemøbler, parasoll, blomsterpotter og solcellelamper er alt fra JYSK =)


Håper sommeren fortsetter slik som dette!
Lillegutt som nettopp har fylt året elsker å være ute. Det plaskes i basseng, lekes i telt og med bøtte og spade. Full oversikt over alle bilene som kjører forbi! Alt med motor er tydeligvis livet ;-)
Fin fin sommer til alle lesere!

11 kommentarer:

  1. Kurma.Website

    Siz de hemen website kurmak istiyorsanız tıklayın ve web site kurmak nasıl yapılır hemen öğrenin. Kurma.Website adresimiz aracılığı ile hemen website kurmaya başlayın. Ücretli, ücretsiz web site kurma işlemlerini anlatan sitemiz sayesinde hemen işlemlere başlayın.

    Site: https://kurma.website/

    SvarSlett

Tusen takk for hilsen, det gjør meg så glad! =)