Et prosjekt som blir til tusen..


Flere som kjenner seg igjen? Nå har vel jeg over gjennomsnittet mange gullmedaljer for prosjekter som baller på seg ;-) Men det er så gøy når du hele tiden ser muligheter! Ved en tilfeldighet kom jeg over en utevegg i skifer på nett. Samme kveld som vi hadde planlagt leveggen vår. DET blir fint tenkte jeg. Og vips så fant jeg en rimelig og matchende flis på Right price tiles. Kunne ikke ha passet bedre at jeg skulle til Trondheim dagen etter :) Så da ble det bil fullstappet med flis.
Kjetil har brukt dagen til å sette opp rammen til leveggen, men det ble for lite materiell, så vi får fortsette utover uken. Her har jeg satt en flis opp mot veggen


Så langt har vi kommet nå. Det ble stopp i alt arbeid kl 19 i dag, tom for det meste.


Da fikk prosjekt-Guri tid til å finne enda mer jobb.. ;) Tanken har vært at vi skulle sette opp gjerde mot naboen på høyre siden i bildet. Helt til jeg kom over dette bildet på nett..


Så nå blir det å bygge opp en "blomsterkasse" av terrassebord, langs hele enden av platten. Vi skal prøve å få litt høyde på den og sette ned busker og trær med litt høyde på. Slik at det skjermer mot innsyn. 
Veldig mye fint og inspirerende på houzz.com 
Anbefales virkelig!

3 kommentarer:

 1. Det här blir spännande! Gläder mig att se resultatet, sedan så får vi hoppas på finväder ;)

  SvarSlett
 2. Kjenner meg veldig godt igjen ja....
  Dette kommer til å bli kjempe lekkert da... :)
  Ha en knall kveld
  klem

  SvarSlett

Tusen takk for hilsen, det gjør meg så glad! =)