Nytt kontor!


Det har vært veldig stille fra denne kanten, sånn er det når man er arbeidsnarkoman ;-)
 Men her glimter jeg til med et nytt innlegg :)
Vi har nok en gang omrokkert litt på rommene. Nå har det største rommet blitt kontor og gjesterom. Her har vi bygd kontor av metod kjøkken fra IKEA. Mannen kappet litt feil på listene, så her gjenstår litt arbeid. Sånn ble resultatet:

Slik så det ut under jobbingen
 
  Skapene ble hevet med bjelker                                                       Lyslist ble brukt til å heve overskapene 
        

 
      Operasjon innebygging

Litt pynt & stæsj


Så er jobben ferdig :) sånn bortsett fra at vi mangler noen fotlister...


8 kommentarer:

 1. Hei. Fant et bilde på facebook, for et flott kontor. Måtte inn på bloggen din å se, å legger meg til som følger hos deg. Utrolig mye fint å se hos deg!!

  SvarSlett
 2. Herligland så nydelig! Dere er utrolig flinke:D God søndag!

  SvarSlett
 3. Jeg har vært inne på bloggen din flere ganger for å se om du kom med noe nytt på kontoret. Det ble kjempeflott! Nå går jeg i gang å kopierer:) Takk for inspirasjon!!

  SvarSlett
 4. hei! Jeg satt en kveld og søkte etter en spesiell stil...Så fant jeg deg...Jeg ble helt måløs av alle bildene av hjemmet ditt ,for det er mye av det samme jeg ønsker meg i mitt hjem,og pusser opp nå.Ting tar tid men håper det blir bra til slutt bare jeg får bestemt meg for hvilken grå farge jeg skal ta,for det finnes så mange...sukk hehe.Fantastisk kontor!! Liker fargene og lekker lampe.

  Takker for titten og kommer garantert igjen
  Fra Eva Helen

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Eva Helen.
   Så artig at vi har så lik smak =) Å velge gråfarge er neimen meg ikke lett! Jeg pleier å google opp fargene, for å se de i forskjellige rom.
   Lykke til med oppussingen!

   Slett
 5. Igjen, jeg tar av meg hatten! Wow....så utrolig lekkert :) Sitter å følger med på Årets hjem på TV, og det som slår meg, er at den prisen skulle dere hatt, lekkert, herskapelig, skjel og hjemmekos m personlig preg, i bøtter å spann, jeg er stum av beundring :) Gleder meg bare til neste innlegg :)
  Hilsen Anniken

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Anniken
   Ja nå ble jeg nesten målløs og litt ord-fattig... Tusen, tusen takk for nydelige ord. Nå kommer jeg helt sikkert til å fortsette med et prosjekt i morgen, nå ga du meg pågangsmot ;))

   Slett
 6. Veldig lekkert! :D Ikea kan bli skikkelig fint altså ;)

  SvarSlett

Tusen takk for hilsen, det gjør meg så glad! =)