Svar på spørsmål


God kveld!

Har dere hatt en fin høstferie, eller kanskje begynt på den nå? =)
Selv har vi vært på hyttetur på Bjorli. Total avslapping med god mat, turgåing, brettspill og masse familie kos.   Virkelig etterlengtet etter mye jobbing og en travel hverdag.
Her kommer svar på spørsmålsrunden;


Lille familien i nr.9
Hei :)
Du, når dere bestemte hvor strømuttakene i taket for lampene over spisebordet skulle være.. Målte dere veldig nøyaktig? Eller hvordan gjorde dere det?

Svar: Tja.. Det var vanskelig å se for seg på papiret. Men vi målte en del. 50 cm fra langveggen. bort til bordplaten, og 50 cm fra kortveggen med utslått bordplate + litt til (vi har et ekstra bord vi setter inn om vi blir veldig mange) La også inn målene på bordet, slik at de ble sentrer over. Vi ble heldigvis fornøyd med resultatet =)


Marianne
Hei! For et nydelig hus og et fantastisk kjøkken dere har!! :) Vi skal pusse opp et grufullt 70-tallskjøkken neste år (tålmodigheten lenge leve), og jeg har så lyst på hvitoljet eikebenkeplate, men det er så vanvittig dyrt, selv om vårt kjøkken er veldig lite! Men så ser jeg at deres laminatplate ligner jo ganske mye, er det Prägel lys eikemønstret dere har valgt?


Svar:
Hei Marianne
Takk for fine ord =)
Vi gikk for Pragel lys eik laminat, ja. Vi har hatt heltre benkeplate tidligere. Noe vi syntes det ble for mye jobb med. NB! Tror ikke denne benkeplaten vises på nett, det er bestillingsvare.
Lykke til med kjøkkenprosjektet =)

Sang Tao - Judith21:05 8. oktober 2012
Jeg har et spørsmål:) Hvor har du fått tak i den hyllen under speilet ditt? Akkurat en slik jeg har sett etter:)


Svar:
Hei. Ja nå skal du høre.. Etter å ha bestilt på både bohus og ebay endte det med at jeg saget istykker en bildehylle jeg hadde fra Perfect home. Jeg hadde ikke tid til å vente på levering! ;-)
Så dette er en kort versjon av PH bildehylle. Den ble saget i to og limt sammen igjen på midten og forsterket med en list inni. Du får maken både på bohus og ebay, ventetid må på beregnes ;-)

Anonym
kjempe nydelig kjøkken:)kan jeg få spørre om hvor en kan få kjøpt pyntelisten som er på undersiden av gruen (den pyntelisten som er under døren på grua).mvh linda
Hei Linda
Det er en kreativ og veldig enkel løsning. Taklist! Helt enkel standard sådan ;-) Den får samme vinkel som en hylle og er lett å "brette" rundt på kanten ;-)

Linda
Hei, kan jeg spør hvor du har fått tak i de fine nattbord lampene dine? Har lett etter sånne lenge uten hell. Klem Linda

Hei
De er kjøpt på en eller annen tysk lampe-nettbutikk. Jeg endevendte heller dott-internetten før jeg fant noe jeg ble fornøyd med, men lagret dessverre ikke siden.  Tips: Har sett noe lignende på bohus =)

Henriette
Superfin kake! Hva bruker du for å få kvikklunsjen til å sitte? En krem av noe slag?

Svar:
Takk =) De satte seg godt fast i sjokoladekremen. En ekstra forsterkning er båndet i rundt. 
Anbefaler å lage denne med egen kake oppskrift da denne var veldig usa-mektig og på grensen til kvalm ;-)
Her ser du en annen variant jeg har laget av vanlig sjokoladekake oppskrift.



Ha en fin mandagskveld =)



10 kommentarer:

 1. tusen takk for svar .hilsen linda

  SvarSlett
 2. Tenk at det er gått 8 måneder allerede siden dere flyttet inn i nytt hus?! Dere har fått det utrolig fint! :)

  Klem Anne

  SvarSlett
 3. Hei.
  Synes du har en kjempe fin blogg,og er ofte innom og titter.Ser at du hadde anskaffet deg tre fra den amerikanske nettsida Balsam Hill og jeg har tenkt å gjøre det samme.Er litt skeptisk til det,så jeg lurte på hvordan det ble ang frakt og toll.Det står ingen ting på sida ang shipping til Norge.Kan jeg være så frekk å spørre hvordan du gikk fram og ca hvor lang tid det tok før du fikk treet.Mvh Hilde fra Oppdal

  SvarSlett
 4. Hei Hilde
  Så koselig å høre at du liker bloggen min =)
  Oi oi oi.. DET er lenge siden.. ;-) Har ikke pakket det ut enda, siden vi ikke fikk feiret jul her i fjor. Gleder meg veldig til å pakke det ut snart =)
  Når butikker fra utlandet ikke sender til Norge, bruker jeg jetcarrier.no Det er et firma som videresender for deg. Da betaler du toll og frakt når pakken har kommet til dem i New Jersey. Du kan også forhåndsregne pris på nettsiden deres. Nå mener jeg Balsam Hill var i Canada. Så jeg tok sikkert kontakt med de for å få det sendt til Norge. Hva jeg betalte i frakt og toll husker jeg dessverre ikke. Men det ble ikke så veldig billig akkurat. Grunnen til at jeg kjøpte det der var ikke for å gjøre det rimelig (selv om det hadde vært kjekt!) men fordi jeg ikke fant noe som var stort og tett nok her hjemme.
  Klem Linn

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for svaret Linn.Da prøver jeg å bestille gjennon jetcarrier.Trea fra Balsam Hill var kjempe fine og tette ja,så har man først sett de blir liksom ikke andre tre bra nok.Ha en kjempe fin dag.
   Klem Hilde

   Slett
 5. Hei! Hvor brede er taklistene på kjøkkenet ditt??;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Anonym, mener de er rundt 13,5 cm =) Om det var de over kjøkkenskapene du tenkte på?

   Slett
 6. Hei.
  Fin blogg og ekstremt fint kjøkken.
  Hvor er benkeplaten fra? Letter etter akkurat sånn.
  Mvh
  Monica.

  SvarSlett

Tusen takk for hilsen, det gjør meg så glad! =)