Gjestebadet

God morgen =)

Her kommer bilder av gjestebadet vårt. Her har jeg malt i fargen sober med pure colour. Hadde ikke prøvd denne type maling før, men den imponerte. Matte flater gjør seg virkelig =) Denne fargen vil nok også bli brukt på tv-stuen.
Vasken og toalettet er fra eurobad. Knagger lette jeg lenge etter, helt til jeg kom over en haug med dørknotter vi hadde igjen fra kjøkkenet. De passet jo utmerket =)
Gulvlistene har vi snekret sammen selv, av en gulvlist og en pyntelist.
I dag skal vi levere barna til bestemor slik at vi får begynt å legge platting på verandaen. Det er meldt sol og stigende temperaturer utover uka, så det klør i fingrene til å få satt ut hagemøblene! Har dere fått begynt å nyte uteplassen enda?
Fin søndag alle sammen =)
Klem Linn

6 kommentarer:

 1. Kjempe fint det ble... Liker den fargen godt.
  Ta deg en tur inn til meg ;o)
  Ha en knall fin søndag
  klem

  SvarSlett
 2. Så fint det ble på badet ditt ,liker godt den malingen vi har brukt den på soverommet våres og den skal nok brukes flere steder her i huset.

  hagemøblene er ute,men desverre ikke i bruk har bare hatt kaldt og dårlig vær etter at vi satte dem ut. Kos deg med platting møblering og ha en fin søndag

  Klem Anita

  SvarSlett
 3. Så morsomt å bruke knotter som knagger! Det skal jeg huske på når huset vårt skal innredes :)

  SvarSlett
 4. Veldig flott gjestebad. Tror jeg skal sjekke ut Eurobad jeg, for den vasken kunne kanskje ha passet inn på gjestetoalettet vårt;). Knotter som knagger var jo et genialt tips da.. Noterer det herved bak øret;)). Lekkert listverk også;).

  Lykke til med bygging av platting;). Hos oss har vi ikke kommet lenger enn å sette frem hagemøblene.. Blir vel med det tenker jeg.. Er ikke i hagehjørnet for tiden, og kommer vel ikke dit før vi er inne i nyhuset tenker jeg;)).

  Ha en flott dag da;).

  Klemklem fra Marilinn

  SvarSlett
 5. Kjempefint, Linn! :-) Og like gjennomført som alltid hos deg... ;-)

  Lykke til med plattingbyggingen. Her er det foreløpig snødekke, og hos meg er det jo kun leire og grushauger og grøfter og snekkerrot som kommer fram etter hvert som den tiner, så jeg gleder meg i grunn ikke så veldig til den er borte... :-p

  SvarSlett
 6. Hei, hei og takk for svar :)

  Jeg har vel en liten pause rett og slett, men er stadig inne hos dere. Kanskje jeg skal lage ett kjøkken innlegg jeg også:)

  Flott blogg, HEELT min stil , legger deg til i blogg listen min:)

  SvarSlett

Tusen takk for hilsen, det gjør meg så glad! =)