Utfordring

I går mottok jeg en utfordring fra http://grysinlilleverden.blogspot.com/ så jeg får vel bare hive meg ut i det ;-)
Utfordringen går ut på å fortelle åtte ting om seg selv.
 Here we go;
1) Jeg har oppussingsmani.. Bare på de to årene vi bodde i tomannsboligen vår, pusset jeg opp alle soverommene 3 ganger.. =)
2) Jeg elsker jobben min, og kan faktisk til tider glemme å gå hjem når jeg egentlig slutter..
3) Jeg hater å fylle bensin! Det tar tid.. (er alltid sent ute når jeg først kommer meg i bilen) jeg har aldri med meg riktig bankkort, det er nesten alltid surt vær når man skal fylle, og jeg kommer meg aldri ut igjen fra bensinstasjonen pga. rushtrafikk. Har faktisk blitt veldig god på å vite når bensintanken er 99% tom. Kun en gang har jeg kjørt den helt tom. Da var jeg heldigvis ikke langt hjemmefra. Det var ganske så kjedelig å måtte ta beina fatt, så nå må jeg skjerpe meg ;-)
4) Jeg sitter heller på nett enn å se TV. Rett og slett fordi jeg alltid glemmer å se det jeg vil se.. Oi.. Er klokka så mye? ja ja.. Da var det ferdig. Heldigvis får man lastet ned serier =)

5) Mitt favoritt potetgull er Lays. Før det kom til Norge, ba jeg alle venner og familie som reiste til syden, om å kjøpe med hjem til meg ;-)
6) Jeg tar av meg sokkene uten at jeg merker det selv.. De bare forsvinner. Elsker å gå barbeint =) Det værste er at guttungen på 4 år, gjør akkurat det samme! haha, snakk om å arve rariteter ;-) Mannen er litt oppgitt av å plukke sokker..
7) Jeg begynner å le alt for ofte når jeg skal prøve å være streng mamma. Det er forferdelig vanskelig å holde tilbake latteren, til en 4 åring som er staere enn mora, som har gullmedalje i stahet ;-) 

8) Min favoritt farge er LYSEBLÅ =)

2 kommentarer:

  1. Mmmmm Lays potetchips er kjempegod. Kjøpte den sist vi var i Bulgaria, men har ikke sett den her til lands.

    Klem

    SvarSlett
  2. Beste sort =)
    De selger den på ica maxi og rema hvertfall =) Den salte bare jeg har sett, men er det som er favoritten også =)

    SvarSlett

Tusen takk for hilsen, det gjør meg så glad! =)